EXOTIC HERBS

BYLINKY TŘETÍHO TISÍCILETÍ

zdraví

lifestyle

krása

recepty

fitness

ekologie

ostatní

0

Magazín o našich bylinkách, zdraví a ekologii

Výběr aktuálních článků pro Vás

Jak na zkvalitnění sexuálního prožitku

Jak na zkvalitnění sexuálního prožitku

Vrátit zpátky jiskru do vztahu? Okořenit vztah? Můžete tomu říkat různě, ale je to pořád to samé. Lepší sexuální život. Nemusíte hned shánět tisíc produktů, slibujících zázraky. Zkuste přirozenost, sílu vašeho těla a sílu přírody.

číst více

Bylinky v těhotenství – jsou zakázané nebo ne?

Bylinky v těhotenství – jsou zakázané nebo ne?

Těhotenství je období, kdy je více než jindy velmi důležité dbát na správnou životosprávu, protože už nejde jen o ženu, ale i o vývoj miminka. Víte, které bylinky si můžete dopřávat a kterým se naopak obloukem vyhnout?

číst více

5 způsobů, kterými docílíte plochého bříška bez diety

5 způsobů, kterými docílíte plochého bříška bez diety

Je snem každého člověka, který má nějaký ten špíček navíc, aby mohl bez námahy a bez změny svých stravovacích návyků sebevědomě koukat do zrcadla s nadšením v očích. Ale jde to vůbec? Jsou dieta a cvičení jediné dva způsoby, které zaručeně zbaví vaše těl všeho, co čouhá?

číst více

Suchý únor: Co dokáže měsíc bez alkoholu?

Suchý únor aneb měsíc bez alkoholu je jedinečnou příležitostí otestovat si, jak na tom s alkoholem jste. Zároveň můžete sledovat změny ve svém životě, které vám měsíční abstinence přinese. Jdete do toho? Pojďme si povědět víc!

Možná si říkáte, že jste v pohodě. Sklenička vína večer po práci to přece nic není, ne? A co lahváček po náročném dni? Vždyť je to "normální"! Jenomže dřív či později se negativní dopady alkoholu na tělu projeví. Možná se už dokonce projevily, jen nevíte, že za tím stojí právě alkohol. Může se jednat o špatnou funkci jater, která může následně způsobovat poškození ledvin, špatnou srážlivost krve, oslabenou imunitu nebo hormonální potíže. Negativní vliv má mimo jiné také na nervovou soustavu a psychiku člověka, a to ani nemluvíme o finančních výdajích. O negativních dopadech alkoholu na náš život jsme určitě všichni již slyšeli, co se ale stane, když jej nebudete pít? Víte, jak se vám může abstinencí změnit život k lepšímu? O tom si pojďme něco povědět, protože to rozhodně stojí za zmínku.

Co vám může přinést "suchý únor"?

Stačí jen jeden měsíc?

Tady hodně záleží, co je vaším cílem. Chcete otestovat sami sebe? Chcete poznat, jak pevnou vůli máte? Rádi byste zjistili, jak často sáhnete v obchodě po láhvi nebo doma po skleničce alkoholu? Chcete vědět, jak se cítíte ve společnosti, kde ostatní pijí, ale vy ne? Jak často vám někdo nabídne alkohol a jak se tváří, když odmítnete? V těchto otázkách lze říci, že měsíc je naprosto dostačující a pro tyto účely vám postačí skutečně tak krátká doba. Pokud ale chcete radikálně změnit a zlepšit své zdraví, pak je to složitější. Ano, k částečné regeneraci jater může dojít již během jednoho měsíce. Možná se vám postupně začne zlepšovat spánek a někdo možná i zhubne. Pokud chcete ale skutečnou trvalou změnu, která bude jasně vidět, pak to chce vytrvalost a jeden měsíc je málo. Nicméně už ten jeden měsíc může vytouženou změnu nastartovat a o trošku vám zlepšit život. Rozhodně ušetříte peníze.

Suchý únor jako příležitost k celkové detoxikaci organismu

Pokud to myslíte s měsíční abstinencí vážně a děláte to především pro své zdraví, proč neznásobit účinek dalšími snahami? Jak tedy dosáhnout celkové očisty těla?

  • Pitný režim je základ - je jasné, že při abstinování je myšlen pitný režim zajištěný nealkoholickými nápoji. Nejlepší volbou je čistá voda, případně bylinné čaje nebo čerstvé ovocné šťávy. Množstvím by ale stále měla převažovat obyčejná voda.

Detoxikace, Regenerace organismu, suchý únor, abstinence





Kancelář

Hradební 1218
686 01 Uherské Hradiště

Ukázat na mapě

Otevírací doba

Pondělí–Pátek
8:00–15:00

Rychlý kontakt

+420 777 240 791
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Sledujte nás na:
Instagram
Facebook
exotic herbs

Copyright © | created in Zlín by Weboo | All rights reserved