EXOTIC HERBS

BYLINKY TŘETÍHO TISÍCILETÍ

zdraví

lifestyle

krása

recepty

fitness

ekologie

ostatní

0

Magazín o našich bylinkách, zdraví a ekologii

Výběr aktuálních článků pro Vás

Jak na zkvalitnění sexuálního prožitku

Jak na zkvalitnění sexuálního prožitku

Vrátit zpátky jiskru do vztahu? Okořenit vztah? Můžete tomu říkat různě, ale je to pořád to samé. Lepší sexuální život. Nemusíte hned shánět tisíc produktů, slibujících zázraky. Zkuste přirozenost, sílu vašeho těla a sílu přírody.

číst více

Bylinky v těhotenství – jsou zakázané nebo ne?

Bylinky v těhotenství – jsou zakázané nebo ne?

Těhotenství je období, kdy je více než jindy velmi důležité dbát na správnou životosprávu, protože už nejde jen o ženu, ale i o vývoj miminka. Víte, které bylinky si můžete dopřávat a kterým se naopak obloukem vyhnout?

číst více

5 způsobů, kterými docílíte plochého bříška bez diety

5 způsobů, kterými docílíte plochého bříška bez diety

Je snem každého člověka, který má nějaký ten špíček navíc, aby mohl bez námahy a bez změny svých stravovacích návyků sebevědomě koukat do zrcadla s nadšením v očích. Ale jde to vůbec? Jsou dieta a cvičení jediné dva způsoby, které zaručeně zbaví vaše těl všeho, co čouhá?

číst více

Známe 1 trik, jak se donutit cvičit doma nejen ráno!

ranní cvičení

Pravidelné cvičení či sportovní aktivita je nedílnou součástí životů spokojených a zdravých lidí. Osvojit si návyk na organizované a dlouhodobě vykonávané cvičení však s sebou nese velkou míru odhodlání. Máme v rukávu tajemství, které prozradí, co dělat, když ani samotná láska ke cvičení nestačí!

Rady, které jste slyšeli, ale nepomohly

Systém odměn je jedním z nejčastěji doporučovaným motivačním prvkem. Dávali jste si za odměnu kávy, zákusky, nebo jste si koupili oblečení? Po čase nepřicházela radost ubývala a s tím také chuť do cvičení? Takovou situaci známe a je naprosto normální. Došel motivační playlist ve Spotify a písničky se vám spíše hnusí, než nakopávají? I to je častá odpověď lidí, kteří hledají nový způsob, jak se donutit k dalším výkonům a k dalšímu sebezdokonalování. Nejhorším stavem, ke kterému v případě nedostatku chuti do cvičení dojde, je když platíte vysoké částky motivačním koučům. Po čase s nimi přestanete souznít a veškerá spolupráce se promění v prach, stejně jako peníze v peněžence.

Naučte se soustředit na své tělo

Co když jádro problému nekoření v psychice, ale v samotném těle? Přemýšleli jste nad tím, že nedostatek určitých látek může způsobovat ztrátu motivace a negativně ovlivňuje celé myšlení? Ne nadarmo sportovní trenéři upozorňují na fakt, že by člověk neměl cvičit úplně na lačno. Tělo potřebuje alespoň základní příjem živin, aby se mohl nastartovat organismus. Pochopitelně se musíte dát pozor na objem předtréninkové mini snídaně. S touto problematikou je dobré obrátit se na výživové poradce.

Čím tedy vyřešit motivaci pro cvičení?

Nyní víme, že se s prázdným břichem se cvičí tělu těžce. Naším svatým grálem pro motivaci ke cvičení je bylinka pocházející z tajemných jihoamerických pralesů, zvaná Guarana. Co vlastně Guarana je? Jedná se o semena keře Paulinie nápojové, které v sobě ukrývají důležité látky pro lidské tělo. Ať už se jedná o vysoké procento tříslovin, antioxidantů, vitamínů a rostlinného oleje.

Veškeré pozitivní účinky guarany jsou snadno dohledatelné a přístupné. Pro motivaci ke cvičení jsou důležité následující fakta. Guarana bojuje proti volným radikálům, snižuje riziko aterosklerózy a ředí krev. Tělo tedy mimo nejdůležitějších živin dostane také přísun těchto látek, a je tak společně s hlavou plně připraveno na fyzickou i psychickou zátěž.

Nechejte si vypracovat výživový plán, vyhledejte kvalitního výrobce guarany (například ve formě kapslí nebo tabletek) a poznejte novou chuť do cvičení a samotného života!

Guarana





Kancelář

Hradební 1218
686 01 Uherské Hradiště

Ukázat na mapě

Otevírací doba

Pondělí–Pátek
8:00–15:00

Rychlý kontakt

+420 777 240 791
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Sledujte nás na:
Instagram
Facebook
exotic herbs

Copyright © | created in Zlín by Weboo | All rights reserved