Brownies s ašvagandou
ÚČINKY AŠVAGANDY
duševní zdraví, stres, spánek, normální funkce reprodukčního systému, antioxidant, omlazení
Tak co? Už máte chuť na brownies s Ašvagandou?
Potřebujete
- 105 g kokosové mouky
- 100 g javorového sirupu
- 1 lžička vanilkového extraktu
- 125 g mandlového másla
- 30 g ašvagandy v prášku (můžete použít ašvagandu z kapslí, které jen otevřete a vysypete)
- 50 ml neslazeného mandlového mléka (nebo jiného mléka)
- 1 lžíce lněného semínka
- 50 g hořké čokolády nakrájené na kousky
- kokosový olej ve spreji (stačí rozpustit olej a nalít do lahvičky s rozprašovačem)
Postup
- Vložte všechny suroviny (kromě čokolády) do mísy a míchejte dokud se všechno nesloučí do jedné hmoty. Neměly by být v míse nerozmíchané zbytky mouky nebo prášku.
- Přidejte kousky čokolády a promíchejte.
- Předehřejte troubu na 175°C. Pekáč vyložte alobalem a postříkejte kokosovým olejem. Těsto rovnoměrně rozetřete po celé ploše a horní vrstvu zarovnejte špachtlí.
- Pečte na 175°C po dobu 12-13 minut. Že je brownies hotové poznáte tak, že když do něj píchnete špejlí, po vytáhnutí bude čistá.
- Vyjměte z trouby a nechte vychladnout. Poté nechte v lednici odležet minimálně 2 hodiny, nejlépe však přes noc.
- Vyjměte z lednice, nakrájejte a můžete podávat. Dobrou chuť!