Puding s ašvagandou
Ašvaganda je pro mnohé dosud neznámou rostlinou. To je ale škoda, protože má blahodárné účinky na celý organismus.
Tak co? Už máte chuť na pudink s Ašvagandou?
Potřebujete
- 700 ml neslazeného mandlového mléka
- 65 g chia semínek
- 50 g strouhaného kokosu
- 2 lžičky medu
- 1 lžička ašvagandy v prášku (můžete použít ašvagandu z kapslí, které jen otevřete a vysypete)
- 1 lžička vanilkového extraktu
Postup
- Ve středně velké míse smíchejte mandlové mléko, chia semínka, strouhaný kokos, med, ašvagandu a vanilkový extrakt. Šlehejte 3 minuty.
- Rozdělte pudink do misek a nechte ztuhnout v lednici nejlépe přes noc, minimálně však 2 hodiny.
- Poté můžete dozdobit dle libosti. Výborný je také s čerstvým ovocem.
- A teď už jen vychutnávejte. Dobrou chuť!