EXOTIC HERBS

BYLINKY TŘETÍHO TISÍCILETÍ

zdraví

lifestyle

krása

recepty

fitness

ekologie

ostatní

0

Magazín o našich bylinkách, zdraví a ekologii

Výběr aktuálních článků pro Vás

Jak na zkvalitnění sexuálního prožitku

Jak na zkvalitnění sexuálního prožitku

Vrátit zpátky jiskru do vztahu? Okořenit vztah? Můžete tomu říkat různě, ale je to pořád to samé. Lepší sexuální život. Nemusíte hned shánět tisíc produktů, slibujících zázraky. Zkuste přirozenost, sílu vašeho těla a sílu přírody.

číst více

Bylinky v těhotenství – jsou zakázané nebo ne?

Bylinky v těhotenství – jsou zakázané nebo ne?

Těhotenství je období, kdy je více než jindy velmi důležité dbát na správnou životosprávu, protože už nejde jen o ženu, ale i o vývoj miminka. Víte, které bylinky si můžete dopřávat a kterým se naopak obloukem vyhnout?

číst více

5 způsobů, kterými docílíte plochého bříška bez diety

5 způsobů, kterými docílíte plochého bříška bez diety

Je snem každého člověka, který má nějaký ten špíček navíc, aby mohl bez námahy a bez změny svých stravovacích návyků sebevědomě koukat do zrcadla s nadšením v očích. Ale jde to vůbec? Jsou dieta a cvičení jediné dva způsoby, které zaručeně zbaví vaše těl všeho, co čouhá?

číst více

Pyramidální energie: co to je a proč ovlivňuje naše produkty

pyramidální energie

Pyramidy jsou stále zahalené pláštěm záhady. Nejsou to jen ty egyptské, je jich mnoho po celé planetě.  Mají specifický tvar, který prý dokáže kumulovat obrovské množství životodárné energie. Pozitivní účinky mají na rostliny, vodu i potraviny.

Nejen původ těchto monumentálních staveb je často tématem spekulací, jsou to i jejich účinky. Tématem pyramid, proudící energie a především jejich vlivem se zabývá myšlenkový směr pyramidologie. Jeho příznivci tvrdí, že se v pyramidách střetává energie zemská a vesmírná. Výsledkem, tohoto střetu vzniká tzv. mikroenergie, díky které mají pyramidy příznivý vliv na zdraví člověka, na rostliny, vodu a potraviny.

Podoba pyramidy není důležitá. Může se jednat o pyramidu tvořenou stlučenými dřevěnými laťkami, drátěnými tyčemi či pyramidu z vzácného kamene. Důležité je, aby byla orientována severo-jižním magnetickým směrem.

Vliv pyramidy na člověka

Uvnitř pyramidy by měl člověk pociťovat příjemné pocity klidu, odpočinku, tepla a lehkosti. Pyramidy jsou také známé pro svůj pozitivní vliv na koncentraci. Někteří považují za optimální dobu pobytu v pyramidě 30-40 minut, ale již po několika minutách, dochází k postupnému uvolnění. Během pobytu v pyramidě se mohou ozývat bolesti, které signalizují skrytý zdravotní problém. Podle intenzity a charakteru bolesti bychom měli lépe poznat nemoc, její závažnost či fázi. Po nějaké době pak tyto bolestivé pocity odchází. Už první návštěva pyramidy může pomoct k úplnému odstranění těchto nepříjemných pocitů, avšak většinou je potřeba celý postup zopakovat po několika dnech. Lidé, kteří tuto terapii absolvovali, udávají, že cítili, jako by jimi shora dolů procházel proud energie.

Vliv pyramidy na rostliny

Pokud umístíte pyramidu (například z drátů či dřeva) nad záhony rajčat, paprik apod., může to způsobit rychlejší růst či zmizení některých chorob rostlin. Jestliže nemáte zahradu, můžete pyramidy umístit pod květináče v bytě či na balkoně. Rostliny je ale třeba častěji zalévat. Můžete to také zkusit naopak a umístit už semena, cibulky či hlízy do těžiště pyramidy na dva týdny, což by vám mělo zaručit rychlejší klíčení a zdravější rostliny i po vysazení mimo pyramidu. 
Podobného, ač ne tak silného efektu můžete docílit i zaléváním rostlin pyramidální vodou.

Vliv pyramidy na vodu

Voda, umístěná pod pyramidou je chutnější. Nejintenzivněji můžeme rozdíl pozorovat u pramenitých vod a u minerálek. Chuť je výraznější, lze rozpoznat stopy minerálů a solí. Voda, skladovaná pod pyramidou se nekazí, důvodem je antibakteriální působení pyramidy. Netvoří se v ní řasy. Pitím se zlepšuje trávení, mytím zase kvalita kůže a vlasů.

Vliv pyramidy na potraviny

Existuje spousta situací, kdy se vám mohou účinky pyramid pomoci.

Pyramidu využijete například po vytažení potravin z mrazáku. Během rozmrazování se doporučuje nechat je pod pyramidou, ať už se jedná o zeleninu, ovoce či maso. Po rozmrazení pod pyramidou chutnají jako čerstvé.

I během sušení se vám bude pyramida hodit. Nejen pro své dehydratační vlastnosti, ale díky ní se také udrží pravá chuť, barva i vůně ovoce.

Pokud vyrážíte na chatu a nemáte možnost uložení chleba do lednice, čímž ho chráníte od plísně (pokud jej nesníte hned), zabalte chléb do sáčku (ochrana proti hmyzu) a vložte jej pod pyramidu. Prodloužíte tím jeho vlastnosti.

Ovoce, skladované pod pyramidou, zůstane déle čerstvé a jeho chuť bude intenzivnější.

Pyramidy a naše produkty

Každý produkt umísťujeme do speciální konstrukce ve tvaru pyramidy, kde je nějakou dobu ponechán, aby se energeticky dobil.  Nevadí, pokud na energii pyramid nevěříte. My máme ověřeno, že takto nabité produkty mají větší energetický potenciál než produkty, které do pyramidy umístěny nebyly. 

 

Pyramida, Terapie





Kancelář

Hradební 1218
686 01 Uherské Hradiště

Ukázat na mapě

Otevírací doba

Pondělí–Pátek
8:00–15:00

Rychlý kontakt

+420 777 240 791
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Sledujte nás na:
Instagram
Facebook
exotic herbs

Copyright © | created in Zlín by Weboo | All rights reserved