EXOTIC HERBS

BYLINKY TŘETÍHO TISÍCILETÍ

zdraví

lifestyle

krása

recepty

fitness

ekologie

ostatní

0

Magazín o našich bylinkách, zdraví a ekologii

Výběr aktuálních článků pro Vás

Jak na zkvalitnění sexuálního prožitku

Jak na zkvalitnění sexuálního prožitku

Vrátit zpátky jiskru do vztahu? Okořenit vztah? Můžete tomu říkat různě, ale je to pořád to samé. Lepší sexuální život. Nemusíte hned shánět tisíc produktů, slibujících zázraky. Zkuste přirozenost, sílu vašeho těla a sílu přírody.

číst více

Bylinky v těhotenství – jsou zakázané nebo ne?

Bylinky v těhotenství – jsou zakázané nebo ne?

Těhotenství je období, kdy je více než jindy velmi důležité dbát na správnou životosprávu, protože už nejde jen o ženu, ale i o vývoj miminka. Víte, které bylinky si můžete dopřávat a kterým se naopak obloukem vyhnout?

číst více

5 způsobů, kterými docílíte plochého bříška bez diety

5 způsobů, kterými docílíte plochého bříška bez diety

Je snem každého člověka, který má nějaký ten špíček navíc, aby mohl bez námahy a bez změny svých stravovacích návyků sebevědomě koukat do zrcadla s nadšením v očích. Ale jde to vůbec? Jsou dieta a cvičení jediné dva způsoby, které zaručeně zbaví vaše těl všeho, co čouhá?

číst více

Jak na zkvalitnění sexuálního prožitku

Vrátit zpátky jiskru do vztahu? Okořenit vztah? Můžete tomu říkat různě, ale je to pořád to samé. Lepší sexuální život. Nemusíte hned shánět tisíc produktů, slibujících zázraky. Zkuste přirozenost, sílu vašeho těla a sílu přírody.

Existuje spousta "zaručených" tipů, jak vylepšit sex a mezi ne patří také užívání přípravků plných chemie. Než se uchýlíte k tomuto řešení, zkuste to přirozeněji. Síla přírody a vaše síla je mocná, nepodceňujte se. Dokážete víc, než si myslíte.

Jak tedy na to, aby sexuální prožitek byl ještě lepší?

ZAČNĚTE OD ZÁKLADŮ

Jenomže co je tím základem? Základem je stále omílaná, ale stále pravdivá fráze "zdravý životní styl, je to nejdůležitější". Ať už chcete zhubnout, zlepšit psychiku nebo prožít kvalitní sex, základ zůstává stále stejný. V této oblasti ale existuje spousta tipů speciálně pro intimní život.

CVIKY PRO VÁŠ PROŽITEK

Vzkaz ženám – mezi to nejzákladnější, co můžete pro sebe a svého partnera udělat, je posilovat pánevní dno třeba pomocí Kegelových cviků. Jak? Stačí si lehnout na zem na záda a pokrčit nohy v kolenou, představte si, že se vám chce čůrat a vy se to snažíte udržet. Zároveň byste neměla zapojovat vnější svaly (břišní, hýžďové, zádové, ...). Měla byste cítit jen lehký pohyb svalů vzhůru v oblasti pánevního dna. Nebo když už budete ležet na zemi, zkuste zvedat pánev a nahoře vždy zatnout hýždě. Kromě toho můžete také posílit střed těla cvikem zvaným "plank" neboli "prkno". Tento cvik je nejen skvělý pro posílení středu těla, ale také pro posílení břišních a zádových svalů, které při sexu také zapojujeme.

Pohyb obecně uvolňuje endorfiny, takže se nebojte vyzkoušet něco nového. Například pokud se už nějakou dobu snažíte začít pravidelně běhat, máme pro vás o důvod víc. Může přispět k lepšímu sexuálnímu životu, protože díky němu získáte výdrž a pevnější postavu, což může vést ke zvýšení sebevědomí a tím i k intenzivnějšímu sexuálnímu prožitku. Pokud vám běh nevyhovuje, zkuste třeba jízdu na kole, tanec, inline bruslení nebo cokoli, při čem se pořádně zapotíte.

Vzkaz mužům – při posilování se zvyšuje hladina testosteronu, což vede ke zvýšení libida. Kromě toho se i vám posilováním či jiným pohybem zvyšuje vytrvalost a vyplavují se hormony štěstí. Že jsou Kegelovy cviky na posilování pánevního dna jen pro ženy? Vůbec ne. Mužům může praktikování těchto cviků zlepšit a prodloužit erekci.

RELAX

V práci je úkolů až nad hlavu, přijdete domů a čeká na vás další spousta práce  umýt nádobí, vyprat, vyžehlit, uklidit, vynést koš, vyměnit žárovku zkrátka všechno možné. Není divu, že na partnerské intimnosti už pak není ani pomyšlení. Proto nezapomínejte na odpočinek. Po práci si dejte pauzu, zapalte si svíčku, natáhněte se na gauči a zůstaňte jen tak v klidu, odpočívejte. S nabitou energií se pomalu začne navracet i chuť trochu si zadivočit.

ZDRAVÁ STRAVA PRO ZDRAVÝ SEX

Říká se, že zdravá strava je základ všech základů. Naprostá nezbytnost. Je to asi tak, pokud nemáte správně průchozí cévy, není umožněno dostatečné prokrvení penisu a tím pádem není možná erekce. Jak zajistit, aby cévy byly průchozí? Omezit polotovary, smažená jídla a tučná jídla. Strava je základem zdravého životního stylu. Díky vyváženému pestrému jídelníčku, který bude bohatý na bílkoviny, vitamíny, vlákninu a sacharidy, budete mít více energie, pravděpodobně se vám zlepší postava a možná i stoupne sebevědomí. Strava tedy skutečně úzce souvisí s kvalitou sexu.

Kromě vyvážené stravy se můžete také zaměřit na potraviny, které jsou považovány za přírodní afrodiziaka  čokoláda (ale ta vysokoprocentní), med, skořice, pepř, šafrán, chilli, hřebíček, zázvor, petrželová nať, ...

BYLINKY PRO INTENZIVNÍ POTĚŠENÍ

Kromě klasických přísad a erotických pomůcek pro páry, se můžeme obrátit také na bylinky. Zní to šamansky, ale nic na tom není. Je to zkrátka a dobře čistá síla přírody. Které bylinky patří mezi hlavní tahouny?

KOTVIČNÍK jako přírodní afrodiziakum znali již antičtí Řekové. Stimuluje produkci testosteronu, zvyšuje sebevědomí, dokonce snižuje hladinu stresu. Přispívá k hormonální rovnováze. Denní dávku si můžete dopřát formou čaje nebo formou doplňku stravy.

AŠVAGANDA příznivě působí na normální funkce reprodukčního systému, duševní zdraví, stres a spánek.

GUARANA je oblíbena pro tyto vlastnosti, které má : 

  • energie-tonus-únava
  • fyzická a psychická vitalita
  • imunitní systém
  • kontrola tělesné hmotnosti a metabolismus tuků

MACA má také své ověřené účinky: 

ŽENŠEN příznivě ovlivňuje celý organismus, ale jeho hlavní předností je pozitivní vliv na sexuální zdraví.

 

TIP NA ZÁVĚR: Zkoušejte nové věci, nemusí to být žádné šílenosti, jen třeba vyměnit postel za jinou část bytu, střídat pozice, mluvit o sexu, koupit si nebo partnerce nové prádlo. Jsou to často drobnosti, co mění kvalitu sexuálního prožitku.

Maca, Kotvičník, Ašvaganda, Ženšen, Guarana, sex





Kancelář

Hradební 1218
686 01 Uherské Hradiště

Ukázat na mapě

Otevírací doba

Pondělí–Pátek
8:00–15:00

Rychlý kontakt

+420 777 240 791
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Sledujte nás na:
Instagram
Facebook
exotic herbs

Copyright © | created in Zlín by Weboo | All rights reserved