EXOTIC HERBS

BYLINKY TŘETÍHO TISÍCILETÍ

zdraví

lifestyle

krása

recepty

fitness

ekologie

ostatní

0

Magazín o našich bylinkách, zdraví a ekologii

Výběr aktuálních článků pro Vás

Jak na zkvalitnění sexuálního prožitku

Jak na zkvalitnění sexuálního prožitku

Vrátit zpátky jiskru do vztahu? Okořenit vztah? Můžete tomu říkat různě, ale je to pořád to samé. Lepší sexuální život. Nemusíte hned shánět tisíc produktů, slibujících zázraky. Zkuste přirozenost, sílu vašeho těla a sílu přírody.

číst více

Bylinky v těhotenství – jsou zakázané nebo ne?

Bylinky v těhotenství – jsou zakázané nebo ne?

Těhotenství je období, kdy je více než jindy velmi důležité dbát na správnou životosprávu, protože už nejde jen o ženu, ale i o vývoj miminka. Víte, které bylinky si můžete dopřávat a kterým se naopak obloukem vyhnout?

číst více

5 způsobů, kterými docílíte plochého bříška bez diety

5 způsobů, kterými docílíte plochého bříška bez diety

Je snem každého člověka, který má nějaký ten špíček navíc, aby mohl bez námahy a bez změny svých stravovacích návyků sebevědomě koukat do zrcadla s nadšením v očích. Ale jde to vůbec? Jsou dieta a cvičení jediné dva způsoby, které zaručeně zbaví vaše těl všeho, co čouhá?

číst více

Vše, co byste měli vědět o detoxikaci

Detoxikace je přirozený proces, který pro naše pravidelně provádí naše játra. Někdy i nevědomky děláme věci, které našim orgánům moc nepomáhají a teď nastal čas s tím něco udělat. Jak je zregenerovat do svého maximálního potenciálu vám řekneme v tomto článku.

Potraviny a nápoje na podporu detoxikace

Nejspíš všichni známe věci, které našemu zdraví nepomáhají. Alkohol, kouření, přemíra cukru, kofeinu, olejů a soli jsou věci které jsou poměrně běžné v dospělém životě, ale skutečností zůstává, že našemu organismu nijak nepřispívají.
Takže první krok by byl rozhodnout se po dobu detoxikace se těchto věcí zbavit.
Které potraviny a nápoje naopak máme zařadit do našich jídelníčků? Není to tak těžké, jak si možná myslíte!

Zelenina

V zásadě jakákoliv zelenina, kterou budete jíst za syrova, vařenou v páře, či v kombinaci s komplexními sacharidy jsou pro vás výhra v době detoxikace. Jezte zeleninu, která vám chutná a nejen, kterou vám doporučují ostatní, protože jinak si tento proces detoxikace tolik neužijete.

Ovoce

Pokud máte problém vyřadit cukr, spolehněte se na ovoce. Citrusy mají skvělý poměr přírodních cukrů, vitamínů a kalorií, takže se nemusíte obávat zvýšení glykemického indexu. Ovocný salát se semínky a ořechy je skvělý způsob, jak spojit dezert s něčím co nasytí a uspokojí potřebu vitamínů a minerálů. Další způsob, jak získat energii hned po ránu jsou ovocné smoothie. Jak získat ještě více z vašeho smoothie? Přidat zelené ingredience. Špenát, chlorella, spirulina a ječmen jsou všechno výborné věci do smoothie a vaše tělo pocítí skutečný rozdíl.

Sacharidy

Pokud chcete mít plnohodnotnou stravu a nedržíte specifickou dietu, doporučujeme tmavé, celozrnné pečivo, brambory obyčejné i sladké a rýži.

Proteiny

Proteiny je vhodné nechat co nejpřirozenější, takže žádné uzeniny, nebo konzervované paštiky. Krůtí maso je velmi ceněné pro čistý protein bez velkého množství tuku. Také nízký podíl cholesterolu se cení v době, kdy detoxikujeme naše orgány. Mimo jiné jsou vhodné ryby, nebo pro vegetariány a vegany tofu.

Bylinky

Jelikož jediné nápoje, které byste měli při detoxu konzumovat jsou bylinné čaje a čistá voda, seznámení s bylinkami, které podpoří funkci orgánů je nezbytné.
Ostropestřec je to nejlepší, co můžete pro játra udělat! Pokud vám nechutná bylinný čaj z této zázračné byliny, neváhejte a dopřejte si jej ve formě tobolek. Takto zajistíte příjem toho nejlepšího rychle a efektivně.
Pokud nemáte rádi teplé čaje, můžete bylinný vývar ředit studenou vodou, přidat citron a hned máte osvěžující limonádu.

Spousta vody

Nemá sice cenu pít více než tři litry vody, pokud není venku horko a nejste vysoký muž, ale aspoň dva litry vody jsou pro nás důležité a ideální. Pokud máte problém pít kohoutkovou vodu, filtrovaná voda chutná lépe a také si můžete pomoci vymačkanými citrusy.

Aktivity

Soustřeďte se na pravidelné pohybové aktivity, které se soustředí na používání všech svalů, posilují střed těla a je během něho důležité hluboké dýchání. Jóga, pilates, tai-či, plavání, nebo i delší chůze jsou ideální. Nepřetěžujte tělo přílišným cvičením obzvláště, pokud na ně nejste zvyklí. Vaše orgány budou potřebovat přebytečnou energii na vlastní obnovu.

 

 

Přírodní obaly, Ječmen, Chlorella, Spirulina, Guarana, Mladý ječmen, Ostropestřec, Exotic Herbs, Antioxidanty, Dávkování bylin, Detoxikace, ostropestřec mariánský, Posílení imunity, Regenerace organismu, detoxikační čaje





Kancelář

Hradební 1218
686 01 Uherské Hradiště

Ukázat na mapě

Otevírací doba

Pondělí–Pátek
8:00–15:00

Rychlý kontakt

+420 777 240 791
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Sledujte nás na:
Instagram
Facebook
exotic herbs

Copyright © | created in Zlín by Weboo | All rights reserved