EXOTIC HERBS

BYLINKY TŘETÍHO TISÍCILETÍ

zdraví

lifestyle

krása

recepty

fitness

ekologie

ostatní

0

Magazín o našich bylinkách, zdraví a ekologii

Výběr aktuálních článků pro Vás

Jak na zkvalitnění sexuálního prožitku

Jak na zkvalitnění sexuálního prožitku

Vrátit zpátky jiskru do vztahu? Okořenit vztah? Můžete tomu říkat různě, ale je to pořád to samé. Lepší sexuální život. Nemusíte hned shánět tisíc produktů, slibujících zázraky. Zkuste přirozenost, sílu vašeho těla a sílu přírody.

číst více

Bylinky v těhotenství – jsou zakázané nebo ne?

Bylinky v těhotenství – jsou zakázané nebo ne?

Těhotenství je období, kdy je více než jindy velmi důležité dbát na správnou životosprávu, protože už nejde jen o ženu, ale i o vývoj miminka. Víte, které bylinky si můžete dopřávat a kterým se naopak obloukem vyhnout?

číst více

5 způsobů, kterými docílíte plochého bříška bez diety

5 způsobů, kterými docílíte plochého bříška bez diety

Je snem každého člověka, který má nějaký ten špíček navíc, aby mohl bez námahy a bez změny svých stravovacích návyků sebevědomě koukat do zrcadla s nadšením v očích. Ale jde to vůbec? Jsou dieta a cvičení jediné dva způsoby, které zaručeně zbaví vaše těl všeho, co čouhá?

číst více

Tipy na dárky pro vaše blízké

Po roce jsou tu znovu Vánoce a s nimi přichází i dilema, jakým dárkem obdarovat své nejbližší. Pokud už vám docházejí nápady, přečtěte si tento článek plný klasických, ale i neotřelých tipů na dárky.

Pro lepší přehlednost jsme tipy rozdělili do několika kategorií, ať snadno najdete přesně to, co potřebujete. Tak si uvařte voňavý čaj nebo kafíčko a pusťte se do čtení plného inspirace.

ŽENY  maminky, babičky, sestry, kamarádky, tchyně, zkrátka všechny ženy vašeho života

  1. Přenosný reproduktor
    • Začínáme trošku netradičně, nicméně je to dárek, který potěší všechny milovnice hudby. Ženy si často zpříjemňují uklízení, vaření, žehlení a další domácí práce poslechem hudby, zpíváním nebo tančením. Dovolte ženám vašeho života probudit v sobě veselé já. Tento dárek možná neocení babička, ale kamarádka nebo sestra? To by mohlo vyjít, ne!?

      TIP: Obzvláště vhodný pro všechny koupelnové zpěváky, tzn. lidi, kteří si zpívají ve sprše. Přenosné reproduktory se dělají také s karabinou, takže jej pověsíte do bezpečné vzdálenosti od vody a můžete si užívat chvilku pro sebe s příjemným hudebním doprovodem.

  2. Šátek
    • Další tip je naopak tradiční, který patří už mezi klasiku. Šátek nebo šála, zdá se to tak obyčejné. Jenomže ve skutečnosti to může být krásný dárek. Stačí vybrat příjemný materiál a oblíbenou barvu nebo vzor dané ženy a radost je na světě. Pokud vám ještě zbyde rozpočet, dokupte ladící rukavice.  

      TIP: Co takhle udělat "hřejivý set"? Stačí přidat teplé ponožky nebo hřejivý polštářek a máte hotovo, už jen pěkně zabalit.

  3. Antistresové omalovánky
    • Co si budeme povídat, letošní rok je plný stresu a nejistot, to ale nesmí ovládat náš život. Pomozte svým blízkým zbavit se stresu a vrátit životu ten správný balanc. Antistresové omalovánky jsou skvělým pomocníkem pro všechny, kdo se potřebují odreagovat a dát si chvilku offline klidu. Některé typy jsou sestaveny tak, že slouží zároveň jako pohled, takže jakmile si obdarovaná omalovánky vymaluje, může zase poslat radost dál.

      TIP: Darujte omalovánky s pastelkami, relaxačním čajem, svíčkou a bylinkami pro psychickou pohodu (např. ženšen) a vytvořte tak "relaxační balíček", kterým potěšíte každou ženu.

  4. Netradiční předplatné
    • Předplatné časopisu všichni známe, ale ne všechny ženy časopisy čtou. Darujte neotřelé předplatné – kávové, čajové nebo květinové. Která žena nemá ráda květiny? A dostat květinu každý měsíc? To zní skvěle! Pokud si na květiny opravdu nepotrpí, zvolte čajové či kávové předplatné. Zbavte je starostí, že jim jednoho dne dojde káva, předplatné může trvat 3, 6 nebo 12 měsíců, každá firma to má jinak.

      TIP: Pokud znáte nějakou "kávovou maniačku" a máte pocit, že jí tento životní styl škodí, pak jí darujte guaranu, jedna kapsle nahradí až 4 šálky kávy. Pořádný přísun energie zaručen.

  5. Vlastnoručně dělané dárky
    • Takové dárky jsou opravdu od srdce a potěší nejvíc. Vždyť ten, kdo vám dal takový dárek, vám zároveň dal to nejcennější, co má, a to je čas. No jo, ale co vyrobit?
    • Může to být něco jedlého: perníkové srdce, Baileys, sušenky, krabička cukroví, pečený čaj, směs na přípravu koláče ve sklenici, sušená jablka, ...
    • Může to být něco praktického: vlastnoručně popsaný hrneček, jehelníček, záložka do knížky, svíčka, ...
    • Může to být něco vzpomínkového: fotokniha (tu můžete doma vytvořit pomocí bloku, do kterého fotky vlepíte a popíšete nebo poskládat fotky a poslat je do tisku), rámeček s fotkou, krabici společných vzpomínek, sestříhané video (pokud máte hodně společných), ...

MUŽI – tatínci, dědečci, bratři, kamarádi, tcháni, zkrátka všichni muži vašeho života

Vybírat dárky pro muže je těžší, to už všechny ženy ví. Proto jsme to pojali trochu obsáhleji, ale bez zbytečných řečí.

  1. Péče o něj
    • To můžete pojmout různými způsoby. Buď mu dejte poukázku na vámi provedenou masáž (pravděpodobně hlavně v případě manžela/přítele), nebo vámi připravovanou večeři apod.
    • Dalším způsobem je koupit mu nějaký pečující produkt např. sprchový gel, gel na holení, holicí strojek, zastřihovač vlasů/vousů, parfém, ...

  2. Péče o auto
    • Ne všichni máme prostředky darovat mužovi auto, pokud ho již vlastní, pak je to o něco jednodušší. Kupte mu péči pro jeho auto. Může to být praktická věc jako voda do ostřikovačů, poukaz do myčky aut, voňavka do auta, držák na telefon, škrabka na skla, ...

  3. Měkkouš
    • Tyto dárky bývají dětmi často nechtěné, ale dospělí je někdy ocení víc než cokoli jiného. Kupte mu třeba tričko, ať už elegantní nebo s vtipným potiskem, záleží na jeho osobnosti a smyslu pro humor, to samé platí například u ponožek nebo trenýrek. Dále se nabízí pyžamo nebo třeba elegantní módní doplněk jako je opasek nebo motýlek či kravata.

  4. Něco pro jeho hobby
    • Pokud jej dobře znáte, pak určitě víte, co jej baví. Popřemýšlejte, co by mu mohlo jeho koníček ještě zpříjemnit.
    • Pokud je to kutil, pak mu kupte metr nebo nějaké nářadí, o kterém delší dobu mluví nebo pokud si netroufáte na konkrétní nářadí, pak kupte třeba box na uspořádání všelijakých šroubků a kutilských potřeb. Jestli rád běhá a sportuje obecně, pak mu kupte třeba krokoměr nebo chytré hodinky na měření tepové frekvence, případně běžecké rukavice, aby mohl běhat i v zimě. Nebo jakékoli funkční oblečení, případně bylinné kapsle pro podporu fyzického výkonu (např. kotvičník). Pokud rád čte, kupte mu knížku, poukázku na knížku nebo třeba lampičku či záložku.

  5. Vlastnoručně dělané dárky
    • Možná se budete divit, ale skutečně i mužům můžete udělat radost vlastnoručně vyrobenými dárky. Jaké to jsou?
    • Stejně jako ženám, tak i mužům, milovníkům kávy nebo čaje, uděláte radost vlastnoručně popsaným/pokresleným hrnkem, vyrobit zvládnete i klíčenku, DIY rámeček s fotkou, vlastnoručně míchanou směs koření na grilování v ozdobné sklenici, podtácky pod pivo, záložku do knihy nebo pokud si troufnete, můžete zkusit i DIY kosmetiku na holení.

Dárky pro ty, kteří už všechno mají

Znáte to, zeptáte se dotyčné osoby, co by si přála a jaké odpovědi se dočkáte? "Já nic nepotřebuji, všechno už mám, nevím..." Tak a co teď? Je možné, že toto prohlášení jen maskuje skutečné přání, o tom se však bavit nebudeme, tady to musíte rozklíčovat. Pokud daná osoba ale skutečně má všechno, co potřebuje a nic si nepřeje, kupte ponožky. Ale ne ledajaké, ponožky, které pomáhají = dárek, který dělá radost 2x.

  1. Aloisovy ponožky
    • V čem jsou speciální? Každá ponožka z páru je jiná. Proč? Koupí těchto ponožek podpoříte lidi s Alzheimerovou chorobou a jejich rodiny. Těm se právě často stane, že si ponožky oblečou špatně. 

  2. O krok blíž
    • Další charitativní ponožky. Tentokrát ve spolupráci značky Baťa s Taťánou Gregor Brzobohatou, které vznikly v rámci projektu Podpořte seniory. Koupí ponožek přispějete na pomoc seniorům, kteří už jsou bohužel sami.

  3. Ponožky od babičky
    • S nabídkou dalších charitativních ponožek přišla i nezisková organizace Elpida, ta taktéž pomáhá seniorům. Každé ponožky jsou jedinečné, pletené českými babičkami. Výtěžek putuje nejen pro babičky, které je upletly, ale také jako podpora dalších aktivit organizace Elpida.

 

A pokud se vám ani tento dárek nezdá vhodný nebo vám to přijde málo, pak vsaďte na zdraví. Kupte svým blízkým bylinky na podporu jejich zdraví a vyjádřete tímto způsobem, jak moc vám na nich záleží. Na e-shopu www.exoticherbs.cz si můžete vybrat z mnoha různých bylinek s různými účinky. Na první nákup navíc získáte 100 Kč jako dárek. Tak tam mrkněte.

Přejeme šťastnou ruku při výběru dárečků!

Kotvičník, Ženšen, DIY, Guarana, Dárky, vánoce





Kancelář

Hradební 1218
686 01 Uherské Hradiště

Ukázat na mapě

Otevírací doba

Pondělí–Pátek
8:00–15:00

Rychlý kontakt

+420 777 240 791
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Sledujte nás na:
Instagram
Facebook
exotic herbs

Copyright © | created in Zlín by Weboo | All rights reserved